Menu Sluiten

Proeflessen

Maandag 26, donderdag 29 en vrijdag 30 augustus houdt Salsa in Amstelveen opendag. D.m.v. korte demo’s laten we je de verschillende danssoorten zien en je kan meedoen met leuke proeflessen Salsa, Bachata, Kizomba en Zouk .

  • Locatie: VOKA, Vierlingsbeeklaan 24, Amstelveen
  • 19.30 uur Salsa, 20.15 uur Kizomba, 21.00 uur Bachata/Zouk.

De proeflessen zijn zowel voor (semi)gevorderden als voor beginners. Je kan alleen of met partner komen. Je krijgt alle info over de dansschool en de danslessen die wij aanbieden.

De kosten voor de 3 proeflessen zijn € 5 p.p. (zie voorwaarden). Je hebt in totaal 2 uur (proef)les en als je meedoet met de eerstvolgende cursus wordt €5 p.p. verrekend.

Meedoen?

Stuur een e-mail met je naam en telefoonnummer naar info@salsainamstelveen.nl en geef daarbij aan welke dag/locatie je komt.

Let op: De tijdsindeling is slechts een indicatie. Kom daarom op tijd (b.v. om 19.30 uur). Ook de volgorde van de danssoorten kan wijzigen afhankelijk van de voorkeur van de groep.

Je kan het beste casual kleding en schoeisel aan hebben.

Aanmelden.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Voor € 5 p.p. kan de deelnemer maximaal 3 proeflessen (totaal 2 uur) doen. De deelnemer verplicht zich tot het ontvangen van informatie over cursussen, workshops, bootcamps e.d. voor minimaal 2 jaar na het volgen van de proefles. Voor € 12,50 p.p. kan de deelnemer maximaal 3 proeflessen (totaal 2 uur) doen. Er zijn geen verplichtingen. Bij deelname aan een cursus binnen 2 weken na het volgen van de proefles wordt € 5 p.p. verrekend.
Naam
Geslacht
Naam Partner
Geslacht
Voorwaarden voor Proeflessen